Sword Art Online: Ordinal Scale — Anime Movie KritikaSziasztok Animegyetemisták! A mai videóban a Sword Art Online: Ordinal Scale című anime Movie lesz terítéken.

Animegyetem Facebook:
https://www.facebook.com/animegyetem

Animegyetem Instagram:
https://www.instagram.com/animegyetem_/

Animegyetem Patreon oldala, ahol tudod támogatni a csatornát, Animegyetemes ajándékokért cserébe: https://www.patreon.com/animegyetem

Animegyetem Pólók vásárlásáért katt ide: https://teetaku.hu/artist/animegyetem/

Categories: Аниме

46 Replies to “Sword Art Online: Ordinal Scale — Anime Movie Kritika”

 1. Szia nagyon tetszett megy a sub
  Annyit szeretnek hogy amikor a vegen a boss ellen harcoltak az nem a sao vilagaban volt hanem az alfheimben lett megidezve az aincrad az 1. Evad vegen es ok abba mentek csak ennyi

 2. 2 percet néztem eddig a videóból de most itt pause és leirom egy olyan orbitális nagy pasit dobok… A számból vetted ki a szót, de amikor én ezt leirtam hogy az első évad első fele jó, a második elmegyek és a 2. Évad egy kalap fos akkor az emberek 90% a meg utalt. Szóval pacsi!

 3. Hol nézted meg ezt az animét/filmet? Az indavideoról lecsapták, máshol meg nem látom.
  Viszont a SAO valódi SAO-s részeit láttam, de a tündéres rész naggyon sablonos volt számomra. Főleg az akasztott ki, amikor miután többezer ember halt meg a VR technológia következtében, BOOOM! Új VR játék! OMGOMG! Azt vártam, hogy majd jól kikérdezik őt, és hősként fogják ünnepelni, hogy igen, ő megmentett több mint 6000 embert, és családokat egyesített, és erre meg merik kérdezni, hogy ki a franc az a Kirito. Az hogy kiszabadul a bénításból A.suna, az mindegy. Az teljesen elfogadható. Hogy nem bannolja a főgonosz, az is elfogadható. De akkora fail, minthogy mikor ezreket öl meg egy online játék, és nem irtják ki a VR technológiát a francba egy évtizedig minimum, az akkora logikai gikszer… gáz, na. Ez olyan mintha az AoTban a Maria fal elvesztése után kinyitották volna az összes Rose fali kaput, mert már tök sok embert megettek a titánok, már biztos nem éhesek. Vagy pl a Deathnote-ban a Kira ellenes csoportok a nevüket a homlokukra írták volna, és úgy ordították volna bele a TV- be hogy dögölj meg, Kira. De amúgy az első 14 rész az <3<3<3!

 4. Most az egyszer nem értek veled egyet Attis. A SAO-nak pont hogy a 2.évad lett jó, illetve ott is csak a GGOs arc. Viszont az első, háát…

  Mi a legnagyobb baja a sorozatnak? Pontosabban, kik a felelősek a rossz szájízért? Kirito és Asuna.
  Kawahara alkotott két központi karaktert, akik csupán üres héjak. A jellemük nem egyedi, nem foglalkoznak mély kérdésekkel, nem töltenek be példakép szerepet az emberek számára, csak teszik a dolgukat, ami abból áll, hogy jók a játékban. Ennyi. Minden tizenéves számára ideális karakterek, akiknek a helyébe képzelhetik magukat, különösen Kirito. Ő a legmenőbb főhős a világon, akire csak úgy tapadnak a csajok, mert aláz mindenkit a játéktudásával. "Bárcsak a helyében lehetnék" — gondolják elkeseredésükben. Vannak, akik Kiritóra gondolnak, amikor meghallják, hogy "fekete kardforgató", és ez szomorú. Ezen atrocitás felett még szemet is lehetne hunyni, elvégre nem mindig a főszereplők a legérdekesebbek, csakhogy… Hol vannak a remek mellékszereplők? Ja, hogy ők az "elutasított nők klubjából", Kleinből és Yuiból állnak? Minden remény odaveszett.

  Kérdem én, ha a horog, amire az emberek ráharaptak az volt, hogy a karakterek csapdába estek egy VRMMORPG-ben, és meghalhatnak, akkor nem is tudom, nem kellett volna kidolgozni az adott karaktereket ahhoz, hogy a lehetséges elvesztésük sokkolja az embereket?! Felesleges bármiféle feszültségről beszélni, ha a Kirito és Asuna már az elején nevetséges és vitatható körülmények között élik túl az Aincrad ívet. Sötétebb és durvább lesz az Alicization? Nem számít. Kirito és Asuna nem halhat meg, ez nyomatékosítva lett, kész tény, nem kell a süket duma. Itt lehetne elővenni egy mellékszereplőt, hogy ő szállítsa a tragédiát, de amint arra utaltam, ők olyannyira jelentéktelenek, hogy az olvasó és a néző semmit sem érezne, ha kiírnák őket.

  Összefoglalva, minek reklámozták a játék halál-koncepcióját, ha senki olyan nem lett az áldozata, és nem is lesz, akinek az elvesztése egy kicsikét is megrázná a közönséget, vagy történeti szempontból ütne, meglepő lenne? Kawahara gyenge megoldása a problémára az volt, és az is lesz, hogy behoz egy történetszál erejéig egy új karaktert, akinek az lesz a szerepe, hogy meghaljon, majd hátradől székében, mint aki jól végezte dolgát.

  És erre a második évadban rákontráztak egy cool mellékszereplővel — névszerint Sinon — meg jó történetvezetéssel!! Sztem nézd újra és meg fogod látni a különbséget. Ennyi voltam mára.

  További szép estét! 🙂
  Yato

 5. Szia Atis! Én teljesen egyetértek a vélaményeddel. Vannak ,,hibái,, a movie-nak de nagyon jó!….Már régota követem a csatornád de még mindig nem untam meg! Hajrá, így tovább! U.i.: 25.000 feliratkozóra csinálhatnél egy Naruto kritikát.😅

 6. Sziasztok én szégyenlem magam,
  Segítek: 1.évad Kirito ki szabadul a SAO-bol, Asuna viszont nem! Asuna még mindig kocka de nem önszántából ugyan is fogságba tartja őt egy csúnya gonosz bácsi. való színű ez zavart meg benneteket 2 komolyabb történet is van a 1. évadba
  Sword_Art_Online_25resz_A_Vilagmag_Az útólsó rész!
  A 2. évad az az ahol kiritot megint rá veszik hogy mennyen már be mert egy bizonyos 1. évadból ismert kacagokoporsó (bocs ha rosszul írtam) meg kell lesnie ekkor találkozik =Sinon -al ,na de nem azért hogy ismer kegyen.
  Kedves Attis Éreztem hogy nem igazán hajoltál egyik konzervatórium felé sem , mivel nem akarsz meg bántani senkit én úgy gondolom a részletesség a fontos.
  Valójában a fiatal korosztályt támadja a Movi- mivel nem kell nagy ész hogy aszt lásd amiben hiszel , jó érthetőben , 2 dolgot én is fel hoznék az egyik a rendőrség a másik a ruha, oculus rift nem olcsó de nem ez a lényeg, sok benne a hiba!
  Néz és lás ennyi.

 7. Nekem személy szerint nagyon nagy élmény volt a movie.Igazából a sao húzozz be ebbe az egész anime dologba és minden hibája ellenére imádom.Mellesleg ha valaki vágyik a videóban említett 3-napig rajta elmélkedős élményra annak egy tökéletes movie a Harmony.Ha meg valaki úgy érzi bírja az elvont dolgokat annak a Laint ajánlom örömmel (13-részes sorozat).

Comments are closed.

robot